Парламентарната група на БСП за България ще се срещне с главния

...
Парламентарната група на БСП за България ще се срещне с главния
Коментари Харесай

Главният прокурор на среща с БСП, ПП отказват

Парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " ще се срещне с главния прокурор Иван Гешев. Гешев вече организира среща с депутатите от ГЕРБ-СДС, " Български напредък " и Движение за права и свободи.
Прочетете още
Ще се разискват последствията от закриването на профилираното правораздаване, натовареността на следователите и взаимоотношението сред управляващите.

Междувременно през днешния ден стана ясно, че от " Продължаваме промяната " няма да се среща с основния прокурор Иван Гешев, стана ясно от думите на Настимир Ананиев по Българска национална телевизия. 

Според него вкарването на антикорупционния закон на " Продължаваме промяната " като първа точка в дневния ред на правната комисия  било " една димка ". А втора точка било връщането на хартиената бюлетина. 

Едно от опасенията на Ананиев било, че тези обиколки " целели връщането на бухалките му - спецсъда и спецпрокуратурта ". Гешев търсел болшинство, което да ги върне. 

Днес от " Продължаваме промяната " щели да входират декларация служебното държавно управление да съблюдава закона и да внесе бюджет.  " И предлагаме обединенията в Народното събрание да се обединим към няколко неща ", добави той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР